Reciclare Electrocasnice

Serviciu dedicat persoanelor fizice si juridice

DEE

Deşeuri de echipamente electrice şi electronice

DBA

Deșeuri de baterii și acumulatori

ALTE TIPURI

• PET, HDPE, LDPE, PP, PS, PVC

100
tONE | Cantitate colectata
1000
Bucacti Colectate
100
tone reciclate
reciclare electronice constanta
Scopul companiei este acela de a contribui la recuperarea din piaţă a unor cantităţi cât mai mari de deşeuri reciclabile, iar noi ne asumăm un rol foarte important, acela de colector. Misiunea noastră se încheie în momentul în care predăm către fabricile de reciclare cantităţile colectate. Pentru a ne asigura că misiunea noastră este finalizată cu succes, am încheiat parteneriate cu principalele fabrici de reciclare din ţară şi putem enumera: Bene International, Green Group (GreenWEEE International, GreenGlass Recycling, Greentech), Vrancart etc. DE CE? pentru că, astfel, atât viziunea cât şi misiunea companiei pot fi indeplinite.

De ce să reciclăm?

Reciclarea materialelor refolosibile reduce drastic consumul resurselor naturale (petrol, apă, energie), precum şi nivelul emisiilor nocive în aer: Iată numai câteva exemple: 1 tonă de hârtie recuperată salvează 17 arbori maturi care produc în fiecare oră oxigenul necesar pentru 900 de oameni; 1 tonă masa plastică recuperată economiseşte 8 tone petrol; deşeurile biodegradabile pe care le generează o gospodărie pot deveni pământ fertil pentru flori, gazon, spaţii verzi, grădini de zarzavat sau pot acoperi rănile pământului făcute de construcţii – demolări, de alunecări de teren sau de eroziune. Faţă de alte metode ecologice, reciclarea este cea care presupune cel mai mic efort din partea societății. Deşeurile menajere trebuie însă sortate înainte de a le arunca în containere separate pe tipul de deşeu acceptat.
reciclare electronice constanta
reciclare electronice constanta

Stiati Ca?

Fiecare tonă de hârtie reciclată poate salva 17 copaci?

Este nevoie de un copac de 15 ani pentru a produce 700 pungi de hârtie?)

Hârtia şi cartonul pot fi reciclate doar de 10 ori?

Ziarele conţin hârtie reciclată în proporţie de 50%?

Săptămânal peste 500 000 de copaci sunt folosiţi pentru producerea a 2/3 din ziarele care nu vor mai fi reciclate niciodată?

Aproximativ 30 % din plasticul produs este folosit pentru ambalare?

Specialisti in Colectare si Reciclare

have Questions?

Frequently Asked Questions

DEEE înseamnă toate echipamentele electrice și electronice ieșite din uz care funcționau cu ajutorul bateriilor sau pe bază de curent, la priză: frigider, fier de călcat, mașină de spălat, televizor, computere, telefoane mobile, radio-casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, etc. Practic, ele sunt peste tot în jurul vostru și contribuie semnificativ la calitatea vieții voastre.

DBA reprezinta toate deseurile de baterii sia cumulatori. Deșeurile de acest tip conțin metale grele și substanțe toxice iar aruncarea acestora în deșeurile menajere duce la contaminarea solului și a apei. Unele baterii precum Li-Ion reprezintă un pericol real chiar si pentru siguranța oamenilor.

Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa contactati specialistul nostru in colectare, iar de transportul deşeurilor în vederea colectarii/reciclării ne ocupam noi.

Principalele tipuri de deseuri pe care le colectam sunt: DEEE, PET, HDPE, LDPE, PP, PS, PVC.

Reciclarea materialelor refolosibile reduce drastic consumul resurselor naturale (petrol, apă, energie), precum şi nivelul emisiilor nocive în aer: Iată numai câteva exemple: 1 tonă de hârtie recuperată salvează 17 arbori maturi care produc în fiecare oră oxigenul necesar pentru 900 de oameni; 1 tonă masa plastică recuperată economiseşte 8 tone petrol.

reciclare electronice constanta

Ciprian

Specialistul tau In Colectare