Skip to content

Colectare si Reciclare Constanta

Vastum Eco Trend

Colectare si Reciclare Constanta

Viitorul comunității în care trăim depinde de Noi, depinde de Tine

VASTUM ECO TREND este o societate cu răspundere limitată, înfiinţată în anul 2019, având capital privat românesc, având ca obiect principal de activitate colectarea deşeurilor reciclabile, respectiv deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE), atât periculoase, cât şi nepericuloase, deșeuri de baterii și acumulatori (DBA), precum şi a deşeurilor de ambalaje nepericuloase şi care, în subsiliar asigură şi gestionează serviciile post-colectare, respectiv: depozitare pe tipuri de deşeu, transportul deşeurilor în vederea reciclării, valorificării şi/sau eliminării acestora (în funcţie de situaţie). În acest sens suntem autorizaţi de către MINISTERUL MEDIULUI din ROMÂNIA prin Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, conform AUTORIZAȚIEI de MEDIU NR. 184/30.08.2019.

Cu toate că societatea este una tânără, vasta experienţă în domeniul colectării a personalului care activează în cadrul societăţii, fac din VASTUM ECO TREND o societate matură şi serioasă, fapt pentru care afirmăm şi susţinem că ştim ce facem, iar ceea ce facem, facem bine, cu simţ de răspundere şi în deplină corelare cu prevederile legale în vigoare.

Noi apreciem că activitatea de colectare a deşeurilor este un serviciu, în timp ce gestionarea deșeurilor este o cultură și considerăm că suntem dedicați pentru viitorul comunității în care trăim și servim. Dacă şi dumneavoastră vedeţi şi apreciaţi aceste acţiuni ca şi noi, vă aşteptăm să vă alăturaţi proiectelor şi acţiunilor noastre.

tONE | Cantitate colectata
100
Bucacti Colectate
1000
tone reciclate
100

COLECTARE SI RECICLARE

accesibila pentru toata lumea 

reciclare electronice constanta